Leren Durven Doen

In de training leren, durven, doen gaan we samen de uitdaging aan! We leren je welke beweegredenen er achter keuzes en gedrag zitten. En we gaan samen kijken wat je kunt doen om kinderen te helpen om met meer vertrouwen en een positief zelfbeeld in de wereld te staan en hoe je hen kunt motiveren en begeleiden tot het maken van bewust overwogen keuzes. Daarnaast durven we ook stil te staan bij welke “goede” keuzes we zelf kunnen maken. We gaan het samen DOEN!

Kortom, leer en durf op een andere manier naar je kind en naar jezelf te kijken en doe er je voordeel mee! Aan het einde van de training heb je:

 • Meer inzichten die je helpen bij het maken van je keuzes
 • Veel praktische tools die je direct kunt inzetten
 • Groeiend zelfvertrouwen, omdat je ervaart wat wél werkt

De training bestaat uit 4 avonden met prikkelende onderwerpen.

woe 26 sep

Over karakter gesproken..

Deze dag is de internationale dag van karakter! We hebben voor deze dag een insprirende en intractieve programma samengesteld. Het is een praktische manier om meer te leren over vorming van het karakter. Ofwel de bron van wat we voelen, denken en doen!

  • Ontdek de betekenissen van verschillende karaktereigenschappen
don 25 okt

Toets je opvoedstijl!

We hebben allemaal onze eigen opvoedstijl. Die wordt bepaald door de manier waarop je omgaat met een bepaalde situatie. Onze reactie is direct van invloed op het verdere gedrag van een kind. Wat is de meest effectieve opvoedstijl?

  • Waarom doen we wat we doen?
  • Mam, kan ik je vertrouwen?
din 6 nov

Gamen of Vervelen

Ze willen altijd op de smartphone en het liefst de hele dag gamen. Is het echt zo erg? Of is het erg dat ze gewoon niet weten hoe ze zich alleen of samen met leeftijdsgenoten kunnen vervelen? Hoe ga jij hiermee om? Werken jouw regels? Wordt er naar jou geluisterd? 

  • Is gamen een probleem?
  • Waarom zou je kind naar jou luisteren?
Din 27 nov

Lading van emoties

Onze emoties hebben grote invloed op hoe we ons voelen. Maar ook op wat we zeggen en wat we doen. Is dat onze kracht of onze valkuil? Op deze avond komen deze essentiële onderwerpen uitgebreid aan bod! 

  • Hoe emoties jouw balans kunnen versterken of tegenwerken
  • Veerkracht als wapen tegen stress

Leren Durven Doen

Inzichten leren, durven erop te vertrowuen en samen doen!

Opgroeiende kinderen zijn aandoenlijk én soms toch ook een uitdaging. Wil je meer grip en rust vinden in de dagelijkse hectiek? Met "leren, durven, doen" heb je de unieke gelegenheid om kennis en ervaring te delen met 3 ervaren trainers die samen al 70 jaar op dit veld werkzaam zijn! 

Vind jij deze onderwerpen ook van groot belang?  Kies dan voor deze compacte en leerzame training! 

Als Bonussen ontvang je ook nog: 

 • ​E-book Karaktervorming
 • E-book M&M's: Mindful Momentjes
 • E-book positieve energie
 • werkmap met opdrachten en informatie

Deze training wordt aangeboden voor maar € 197,-  incl. btw 

Locatie:  De Borgmolen, thuis in persoonlijke ontwikkeling in Sint-Oedenrode

Wij hebben een leuke en praktische training voor jou samengesteld.

Praktijk Circe  

Met mijn praktijk wil ik graag kinderen en volwassenen behandelen die lichamelijke of geestelijke klachten hebben. Veel klachten gaan gepaard met last van overgevoeligheden voor voeding, overprikkeling door indrukken uit de omgeving. Sensi behandelt zowel lichamelijk, geestelijk en op energetisch niveau. De behandeling bestaat meestal uit één en soms meerdere therapieën die nodig zijn.

Relax Academie

De RelaxAcademie is opgezet door Lenneke van de Westelaken. Het is haar drijfveer om kinderen te leren leven vanuit innerlijke rust en een stevige basis. Met een gezonde dosis zelfcompassie (‘ik ben goed zoals ik ben’) kunnen kinderen bewuste keuzes maken in hoe ze omgaan met de prikkels die ze iedere dag te verwerken krijgen.

Karakter Educatie

Ik ben opgegroeid in chaos met grote C. Daarom ben ik keer op keer getuige geweest van drastische. soms pijnlijk en altijd onbegrijpelijke keuzes die mensen kunnen maken! Zo werd "Waarom gedragen we ons zoals we ons gedragen?" mijn levensvraag. Nu 30 jaar later, na talloze studies, trainingen, boeken, toepassen en uitproberen, kan ik het omvatten! Eigenlijk is het niet zo ingewikkeld!