Sorry al vol geboekt!

Binnenkort worden nieuwe data bekend gemaakt!

leerkracht dag  _Karakter educatie

Petrajuf groep 4 en 7

De training was voor mij een eyeopener in mijn eigen handelen. Sindsdien merk ik ook duidelijk meer rust en een andere sfeer in mijn klas! Bedankt, ook namens mijn leerlingen!

JoostDirecteur basisschool

Ik voelde me zo machteloos, als ik de moedeloze blik weer zag in de ogen van Sabine. Na de  training gingen we voorzichtig de eerste gesprekken aan in de klas. Het gaf ons moed! We zetten door! Bedankt voor het nieuwe perspectief!

AnemiekStartende leerkracht

Ik ben super enthousiast, vooral in het nieuwe leerproces dat ik nu ben aangegaan met mijn leerlingen!  Ben jij, net als ik, net gestart als leerkracht? Gun jezelf dan even de tijd en doe deze training!   Ik snap eigenlijk niet waarom wij dit niet op de PABO hebben geleerd.

Hoi, Ik ben Vida Niazian. In mijn speciale workshops voor problemmeklassen, heb ik honderden kinderen geholpen met het ontwikkelen van hun karaktereigenschappen.Het is een onbetaalbare ervaring als de ogen van een 8 jarige (met ADHD label) ziet glinsteren wanneer hij zegt dat hem gelukt is om geduldig te reageren! Dat hij de rest van het jaar de ambassadeur van geduld wordt. Je ogen schieten vol wanneer je hem tegen klasgenootjes hoort zeggen dat je met geduld ook je doorzettingsvermogen vergoot waardoor je beter je doelen uit de planning haalt..

Wij hebben de mooiste baan ter wereld!   Vindt je niet?!

Ik heb een leuke, praktische en grensverleggende training voor jou samengesteld die altijd erg positief wordt gewaardeerd.

Ik garandeer je dat je hier in je privé leven en ook op je werk, elke dag profijt van zal hebben!

Heb je een vraag, of gewoon een opmerking of iets wat je met mij wilt delen?  Laat het me weten!