(be)Grip op Gedrag

Wil jij ook grip hebben op gedrag!?

Hoe is eigenlijk jouw gedrag gevormd? 

Niels -  Kindercoach

Ik heb nu een hele andere kijk op Karakter. Ik kan nu ook veel duidelijker communiceren en anderen motiveren tot actie. Mijn gerichte aanmoedigingen beginnen hun vruchten af te werpen! 


(be)Grip op Gedrag

Inspiratie workshop waarin breingericht, handelingsgericht, oplossingsgericht, beloningsgericht, competentiegericht, opbrengstgericht en sociaal emotioneel gericht samenkomen in hun essentie, wat bijdraagt aan de vorming van het gedrag. 

Om gedrag te veranderen moet je begrijpen op welke manier het tot stand komt. Wil jij leren hoe je daar grip op kunt hebben?

Schrijf je dan in voor deze workshop. Laat je inspireren en ontdek zelf hoe snel en makkelijk het werkt!

 • 19.00    Ontvangst met koffie, thee en lekkers
 • 19:30    Hoe vindt gedragsvorming plaats in de alledaagse praktijk?
 • Ik laat je zien waarom veel pogingen om gedrag te veranderen mislukken of zelfs averechts werken
 • Je leert over het vormingsproces, hoe en waar het plaats vindt
 • Je ontdekt jouw rol, de mogelijkheden en grenzen van jouw (be)invloedsgebied 
 • Je krijgt nieuwe inzichten m.b.t. probleemgedrag
 • Je ontvangt tips voor doelgericht werken aan het veranderen van gedrag
 • Je krijgt een leuke persoonlijke opdracht en tips om zelf mee te gaan oefenen
 • 20:15    Pauze!
 • 20:30    Wat is eigenlijk karakter?  
 • ​We bestuderen karakter aan de hand van recente wetenschappelijke onderzoeken
 • Ik laat je zien hoe jij deze bevindingen kunt gebruiken voor gedragsverandering
 • Je leert het verschil tussen karakter en persoonlijkheid 
 • Je leert 5 feiten over karakter die eigenlijk iedereen die met kinderen werkt zou MOETEN weten
 • Je leert wat het meest positieve effect heeft op het gewenste gedrag 
 • Je krijgt inzicht in karaktereigenschappen en hoe je deze kunt inzetten voor het verbeteren van het leerproces
 • Je ontvangt een Karaktertest waarmee je jouw top 5 meest sterke en minst sterke eigenschappen kunt ontdekken  
 • 21:30    Afsluiting

Ben je een coach? Of werk je met kinderen?

Dan is deze kennis voor jou eigenlijk onmisbaar! Je besteed waarschijnlijk enorm veel tijd en energie aan het corrigeren van ongewenst gedrag. Heb jij ook het gevoel dat het soms heel teleurstellend en ineffectief uitpakt?

Hoe pak je het anders net aan? Daar kom je in deze workshop snel achter!

MarijkeCompetentie coach

Karaktervorming. Voor mij was het alsof ik het eigenlijk al ergens wist,  maar nu viel de puzzel perfect in elkaar!  Nu ik er concreet mee werk, realiseer ik mij pas wat de kracht ervan is. 'Competentie' heeft nu een nieuwe definitie gekregen!

JanDirecteur basisschool

Zo’n herkenbare mindset. Gek dat ik het nooit was tegengekomen! Absoluut waard om het te overdenken. Ik heb veel praktische tips meegenomen die voor mij goed werken, maar het ook zeer goed doen in de teambijeenkomsten.

AnemiekStartende leerkracht

Ik ben super enthousiast, vooral in het nieuwe leerproces dat ik nu ben aangegaan met mijn leerlingen!  Ben jij, net als ik, net gestart als leerkracht? Gun jezelf dan even de tijd en doe deze training!   Ik snap eigenlijk niet waarom wij dit niet op de PABO hebben geleerd. 

Inspiratie workshop (be)Grip op Gedrag

Bij mij in Zoetermeer

Workshop met koffie, thee en lekkers

Donderdag 06 april 2017

19:30 - 21:30 uur

Prijs € 33,00

Bij jou op de bank

Webinar workshop met je eigen koffie :)

Woensdag 12 april

19:30 - 21:30 uur  

Je kunt  het ook later terug kijken

Prijs € 33,00


Ik heb een leuke, praktische en grensverleggende workshop voor jou samengesteld die altijd erg positief wordt gewaardeerd.

Ik garandeer je dat je hier in je privé leven en ook op je werk, elke dag profijt van zal hebben!

Ik vind het ook geweldig dat jij hier nu bent!! Heb je een vraag, of gewoon een opmerking of iets wat je met mij wilt delen? Dat hoor ik dat graag.

Toen ik net begon, kon ik me (net als jij misschien nu op dit moment) nog niet voorstellen hoe je zo simpel, impact kon hebben op andermans leven. Dit kun jij ook! Neem deel aan de inspiratie workshop en beoordeel het zelf!

Tot op donderdag 6 april!